Als de politieagent de grote hond door de straat ziet rennen, moet hij nog eens heel goed kijken. Pas later ontdekt hij de waarheid

Op een ijskoude winterdag in het noordelijk gelegen Wisconsin in de VS merkt politieagent Jeff Gonzalez iets verdacht op. Op dat moment weet hij nog niet dat zijn aandachtige blik iemands leven zal redden.

hond1

Hij ziet een grote, zwarte Labrador verweesd door de straten zwerven. Als hij dichterbij komt, merkt hij hoe nerveus de hond is. Hij blaft en als de politieagent dichterbij wil komen, doet hij een paar stappen achteruit. Dan draait hij zich om en rent de straat over.

hond2

Jeff volgt de hond steeds verder, totdat ze uiteindelijk voor een huis staan. Nu wordt duidelijk wat de hond wilde duidelijk maken. Want op de stoep zit een oude vrouw in de vrieskoude gewoon in een nachtjapon! Ze zit voorover gebogen en heeft blauwe lippen. Jeff is aanvankelijk zelfs niet zeker of ze nog leeft.

Hij belt onmiddellijk een ambulance en ontfermt zich verder over de vrouw. Blijkt dat de vrouw Krystal heet en dat ze de eigenares is van “John Boy”, de zwarte Labrador. De vrouw had blijkbaar een hartaanval gekregen. Daarom rende John Boy naar Jeff toe om hulp te halen!

hond3

In het ziekenhuis blijkt dat Krystal daar al een uur in de koude zat. Het had niet veel gescheeld of ze zou daar ter plaatse gestorven zijn. Maar dankzij de tussenkomst van haar trouwe hond zal ze snel helemaal herstellen. Niet alleen voor Krystal, maar ook voor Jeff is het duidelijk: John Boy is een echte held!

hond4

Wat een prachtig verhaal. John Boy had het juiste idee en Jeff gelukkig het juiste voorgevoel. Zo redden ze beiden het leven van Krystal. Ze is er uiteindelijk met de schrik vanaf gekomen.

hond5

Hoedje af voor deze slimme Labrador! Op deze manier heeft hij voor de rest van zijn leven snoepjes verdiend!

DEEL deze mooie redding met je vrienden!


    Bron: YouTube en LittleTings.com

    Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

    Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.