Als de oude vrouw wordt begraven, duikt de weggelopen hond weer op. Wat deze dan doet, hebben de begrafenisgasten nog nooit gezien

Rosalba Quiroz uit Mexico woont met haar hond Bayron op een afgelegen boerderij in de buurt van Montemorelos. Als haar gezondheidstoestand achteruit begint te gaan, neemt de familie haar neem om voor haar te kunnen zorgen. Haar familieleden zorgen ondertussen ook voor de hond. Rosalba probeert haar hond, die ze op de ranch moest achterlaten, zoveel mogelijk te bezoeken als haar toestand het toelaat. Maar na verloop van tijd gaat het zo slecht met haar dat ze niet meer kan reizen. Bayron verdwijnt spoorloos en haar familie kan hem nergens meer vinden. Amper twee weken later overlijdt Rosalba. Maar op haar begrafenis volgt dan de grote verrassing: de spoorloze Bayron duikt weer op!

begrafenis1

“Normaal laten we geen honden toe, maar hij huilde zo hard dat we hem toch zijn overleden baasje lieten begroeten” vertelt een werknemer van de begrafenisonderneming. Eens binnen ging de hond meteen bij de kist van Rosalba liggen. Als de familieleden zich nog een laatste keer rond de kist verzamelen, doet Bayron hetzelfde!

begrafenis2

“Zoiets hadden we nog nooit gezien” vertelt de begrafenisondernemer nog. “We waren allemaal verrast hoe de hond zonder het te weten toch de weg naar de begrafenis had gevonden.”

We kunnen het niet genoeg zeggen: de hond is de beste en trouwste vriend van de mens!

DEEL dit bijzondere verhaal met je vrienden!

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.