Als de bode van de pakketdienst een pakje op komt halen, ziet hij 2 geschreven woorden, die hem de rillingen op zijn rug bezorgen

Pakjesbezorgers hebben een erg drukke agenda, en dat was voor deze UPS werknemer niet anders. De man concentreerde zich op het afwerken van zijn route, maar omwille van een levensreddende observatie werd hij op het einde van de dag als een held onthaald.

Zijn heldendaad begon toen hij naar een huis in Robertsville, Missouri, wandelde om een pakje op te pikken. Zijn routineafspraak bleek compleet normaal te verlopen, tot hij zag dat er twee woorden in het geretourneerde pakje stonden gekerfd.

Een vrouw deed de deur open en gaf hem het pakje. Wist hij veel dat de echtgenoot van de vrouw haar achter de deur met een geweer onder schot hield. James Tyler Jordan, 33, dacht dat hij de situatie helemaal onder controle had voor de UPS werknemer, maar gelukkig had ze een slim plannetje.

Ze was er op een of andere manier in geslaagd om “bel 911” op het pakje te schrijven alvorens het aan de UPS man te overhandigen. Als de bestuurder het pakje niet bestudeerd zou hebben, zou hij zo over deze noodkreet gezien hebben.

De bestuurder belde de politie en er werd een SWAT team naar het huis gezonden. Jordan werd gearresteerd. Jordan’s vrouw getuigde over de weerzinwekkende omstandigheden waarin zij en haar driejarig kind gedurende meer dan 15 uur gegijzeld werden gehouden. Het kind werd zonder voedsel of water in een slaapkamer opgesloten.

De vrouw mocht het huis niet verlaten en geen telefoon gebruiken. Ze probeerde weg te lopen maar Jordan sleepte haar bij het haar terug naar binnen.

De isolatie was nog maar het begin van deze angstaanjagende gruwel. Hij viel haar ook fysiek en seksueel aan. Het grootste deel van deze 15 uur bracht ze door met een pistool tegen haar hoofd gedrukt, waarbij ze constant bedreigd werd. De UPS werknemer was haar enige kans op menselijk contact.

Het bedrijf is erg trots op hun werknemer: “We zijn dankbaar dat deze UPS bestuurder, met meer dan tien jaar dienst, het protocol volgde en de politie belde nadat hij haar boodschap op de doos had gezien.”

Bekijk het videoverslag hieronder en DEEL dit bericht met je vrienden!

Bron: www.liftable.com en YouTube ; Afbeeldingen: Facebook

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.