Alleenstaande vader en zijn zoontje zijn dakloos. Dan benadert een vreemde hen en biedt hij de hulp aan die hun leven zal veranderen

Alleenstaande ouder zijn is hard. Voor mij is het al moeilijk genoeg om werk en kinderen te combineren. Ik kan me alleen maar voorstellen hoe moeilijk het is om dat allemaal zonder echtgenoot te moeten doen.

Een alleenstaande vader genaamd James doet alles wat in zijn macht ligt om zijn kind te helpen. Hij bracht heel wat offers. Hij verhuisde zelfs van New York City naar Denver om zijn kind een beter leven te kunnen geven.

YouTuber en TV host Leon Logothetis interviewde James onlangs in het kader van zijn #GoBeKind initiatief, waarin Leon de wereld rondreist op zoek naar prachtige verhalen en inspirerende personen.

In de onderstaande video leert James meer over de situatie van de alleenstaande vader. Hoewel James een baantje heeft, moet hij nog altijd een manier bedenken om onderdak te vinden voor hemzelf en zijn zoon. De twee zijn momenteel dakloos en het doet James pijn dat hij zijn zoontje geen dak boven zijn hoofd kan geven. Hij mediteert en bidt elke dag om door deze moeilijke tijden te komen.

Als onderdeel van zijn project geeft Leon elke persoon waar hij mee praat $1.000. Toen James dit geschenk ontving, was hij helemaal overmand door emoties. Dit geschenk veranderde zijn leven, en zijn hartverwarmende reactie is ronduit heerlijk om te zien.

DEEL deze video met iedereen die je kent om vriendelijkheid te verspreiden!


Bron: Rumble.com ; Afbeelding: Shareably

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.