Alby wil weglopen, maar de arme hond kan zijn poten niet meer bewegen als de mannen komen

Wanneer de medewerkers van “Animal Aid Team India”, een Indiase organisatie voor dieren in nood, naar een leegstaand gebouw worden geroepen, zijn ze geschokt over wat ze daar aantreffen: een zwaar gehavende zwerfhond die van kop tot teen onder de wondjes zat. Het dier was angstig en probeerde zich onmiddellijk voor de redders te verbergen. Omdat hij echter niet goed kon lopen, liet hij op de vuile grond een spoor achter. Zijn ruggengraat was duidelijk zwaar gekwetst.

india1

Opdat hij zich wat veiliger zou voelen, wikkelden ze hem in een deken en haalden hem uit het huis.

india2

Vervolgens brachten ze hem naar een dierenarts. Ze hoopten dat ze nog iets konden doen tegen de verlamming van zijn achterste poten.

india3

Ze noemden de hond “Alby” en tijdens het medisch onderzoek werd vastgesteld dat hij een ruggengraatletsel had opgelopen. Gelukkig was er niets gebroken. Na tien dagen was hij al veel beter, maar kon nog steeds niet normaal lopen.

india4

Een maand lang werd Alby met medicijnen en fysiotherapie behandeld. Ondertussen is hij uitgegroeid tot een prachtige hond, die terug mensen heeft leren vertrouwen en vooral terug kan lopen! Wat mooi dat Alby volledig hersteld is!

india5

In de onderstaande video kan je nog eens genieten van de redding van Alby. DEEL deze geweldige reddingsoperatie met elke hondenliefhebber die je kent!


    Bron: YouTube

    Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

    Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.