Ze adopteren een blinde kat en nemen hem vervolgens mee naar het asiel, zodat hij daar zijn beste vriendje kan vinden

Martin de kat werd compleet blind na een operatie voor een ooginfectie. Hij had een eeuwige thuis en een andere kattenvriend aan zijn zijde nodig. Raye Ann Tucker en Markeeta Tucker waren maar al te blij om dit kereltje op te vangen.

Maar toen ze hem aan hun huiskat Miss Kitty voorstelde, wees ze hem af. Ze regeerde al 14 jaar als enige kat in het huis en stelde zijn gezelschap niet op prijs.

Martin was zo verdrietig door haar afwijzing dat hij de hele tijd aan haar deur stond te huilen, hoewel Miss Kitte hem haatte. Dus deed de familie Tucker het beste wat ze konden doen – ze namen hem mee naar het plaatselijke asiel om hem een vriendje te laten uitzoeken.

Martin werd naar de begroetingsruimte gebracht, waar een voor een katten werden binnengelaten. De meeste katten leken niet meteen veel interesse in hem te tonen. Maar dan kwam Mr. Pinkerton, een tweejarige kat met een lief karakter.

En dan veranderde alles …

Hij begroette de familie Tucker met kusjes en ging dan meteen naar Martin. De twee zeiden hallo en Mr. Pinkerton begon Martin overal te volgen. Het was een perfecte match!

Sinds Mr. Pinkerton in het huishouden kwam, zijn hij en Martin onafscheidelijk.

Ze delen een klein kattenbedje en weigeren apart te slapen – als ze van elkaar in verschillende kamers worden afgescheiden beginnen ze te huilen!

Het lijkt erop dat Martin eindelijk het vriendje heeft gevonden waar hij altijd al van droomde!

DEEL deze vertederende vriendschap met je vrienden!

Bron: YouTube ; Afbeeldingen: Relay Hero

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.