“Aan die harteloze trut”: Wat de eigenares haar hond in het park aandoet, kan de vrouw niet zomaar laten gebeuren. Bravo!

De hond is de beste vriend van de mensen, maar sommigen weten deze vriendschap gewoon niet naar waarde te schatten. Dit droevig tafereel, dat zich onder de ogen van de Amerikaanse Tanya Sulit afspeelt, is daar nog het droevigste voorbeeld van.

trut1

De aanblik van een eigenares die haar hond uitlaat, breekt het hart van Tanya. Op Facebook richt ze een woedend bericht aan deze harteloze dame waar ze even niet van terug zal hebben:

trut2

“Aan de harteloze trut die net deze prachtige puppy achterliet, weet alsjeblieft dat hij nu in goede handen is. Ik was in het park met mijn kinderen, zag je stoppen en zag hoe je de hond uitliet. Je had haar zelfs aan de leiband. Dan deed je de leiband af om haar op de weide te doen rennen. Ik vond dat wel schattig en ik was blij voor jou. Maar toen keek ik stomverbaasd toe hoe je naar je auto terug rende en zonder haar vertrok. Ze rende nog achter je auto de straat op. Gelukkig werd ze niet aangereden. Ik was daar, met twee baby’s en een chihuahua Lilly. Ik riep je hond veilig terug. Ik ging al naar het asiel om te controleren of ze een microchip had. Ik heb haar nog geen naam gegeven, maar het zal een mooie zijn. Ze zal geen honger lijden en het ’s avonds niet koud hebben. Ze zal veilig bij me zijn. Ze zal NOOIT meer verlaten en als vuilnis gedumpt worden.”

trut3

Tanya oogst nu wereldwijd applaus met haar gebaar en haar navolgende brief op Facebook. Ze noemt de puppy Remy en noemt de hond liefdevol “haar schat”. Dat Remy bij haar nieuwe pleegmoeder niets tekort komt, geloven we maar al te graag.

DEEL dit geweldige bericht met je vrienden op Facebook!

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.