98-jarige dame onderbreekt het optreden van een country-superster om iets te doen, wat niemand aan zag komen

Country muzikant Josh Turner had het tijdens een optreden in de Grand Ole Opry afgelopen februari best naar z’n zin. Maar de grootste verrassing van de avond moest nog komen. De trots van Hannah, South Carolina, verraste het publiek door zijn 98-jarige schoongrootmoeder op het podium te roepen. Lois Cunningham had er altijd al van gedroomd om eens op het podium van Grand Ole Opry te staan. En Josh was het beste geplaatst om deze droom waar te maken. Toen ze plaats nam op het podium richtte Turner zich naar het publiek: “Ze gaat spelen als ze er klaar voor is.”

De nummerkeuze was een klassieker. “How Great Thou Art”, is een welbekend koordeuntje. Lois deed het nummer ontzettend veel recht aan. Je voelt de noten van de piano rollen, en terwijl ze speelt kijkt de band verbluft toe. Als ze klaar is, barst het publiek spontaan uit in een staande ovatie en daverend applaus.

Josh maakte van deze dame een erg gelukkige vrouw die dag. Het optreden van Lois werd tot op vandaag meer dan 4,5 miljoen keer bekeken op Facebook. Het is een moment dat de familie voor altijd zal koesteren!

Bekijk haar prachtige optreden hieronder en DEEL dit bericht met je vrienden!

Bron: YouTube ; Afbeelding: www.liftable.com

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.