93-jarige dame voelt zich eenzaam na het overlijden van haar echtgenoot. Maar kijk wat er gebeurt als ze deze Sint-Bernard ontmoet.

Als we het over dit duo hebben, is het moeilijk om te bepalen wie nu de schattigste van de twee is: de 93-jarige Sally of haar eenjarige Brody. Maar samen zijn ze een prachtig zicht! Sally, 93, verloor haar echtgenoot in 1990 en woonde gedurende 15 jaar naast Dave Mazarella in Mt. Vernon in Washington. Ze heeft al zijn huisdieren gekend, maar nooit had ze zo’n sterke band met een van hen dan met de eenjarige Sint-Bernard van Mazarella, Brody.

Brody bezoekt Sally meerdere keren per dag en het is duidelijk dat ze elkaars leven opvrolijken. “Brody wandelde altijd naar haar huis”, zegt Mazarella. “Dan begon ze hem snoepjes te geven.”

En de rest is geschiedenis. Nu wandelt het duo samen naar de kerk, kijken samen het nieuws en gaan samen de krant halen – en dat allemaal zij aan zij.

“Van zodra hij me ziet is hij zo blij”, zegt Sally. “Brody houdt echt van me. Dave zegt dat het door mijn stem komt.”

Sally denkt echter dat het haar Nederlands accent is.

Ze verhuisde in 1952 naar Washington maar bracht haar hele jeugd door op haar familieboerderij in Nederland, de plek waar ze van dieren leerde houden.

Sally heeft vier kinderen, maar slechts eentje woont dichtbij. Ze heeft nauw contact met hen en ook zij zijn dol op de foto’s van Brody en haar samen.

DEEL dit hartverwarmende verhaal met je vrienden!

Bron en afbeeldingen: So Share This

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.