9 jaar na verdwijning wordt wonderhond 2.000 km ver weg van zijn familie levend teruggevonden.

In 2000 adopteerde Natalie Lampard een hondje genaamd Muffy uit een asiel in Brisbane, Australië. Het was een geschenk voor haar achtjarige dochter Chloe. Chloe en Muffy hadden een ongelofelijke band, maar kort daarop werd hun ergste nachtmerrie werkelijkheid. Muffy leek in rook te zijn opgegaan nadat familie die op haar aan het babysitten haar kwijt raakten. Alle zoektochten eindigden op een sisser.

muffy

Negen jaar gingen voorbij. Uiteraard hadden ze de hoop al lang opgegeven om Muffy nog ooit terug te zien. Ze veronderstelden dat ze dood was. Murry had een microchip. Maar in 2009 ontving Natalie een telefoontje van een asiel in Melbourne, een stad meer dan 2.000 km verderop. Nadat ze had opgehangen, belde ze onmiddellijk haar dochter op. Chloe vroeg of ze neerzat.

muffy1

2.000 km verderop onderzocht de dierenbescherming een mogelijk geval van dierenwreedheden in Melbourne toen ze een zieke hond vonden die in een tuin op een stuk karton lag te slapen. Het arme dier was uitgehongerd en leed aan een zware allergie.

Het was Muffy!

muffy2

Niemand zal ooit weten hoe Muffy daar geraakte. Maar een ding was zeker: Dit was Muffy! Dankzij de microchip kwamen ze bij Natalie terecht en na negen lange jaren was ze eindelijk terug met haar geliefde hond herenigd!

DEEL dit verbazingwekkende verhaal met je vrienden op Facebook!

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.