6-jarige toont zijn lerares trots de broodtrommel die mama voor hem klaarmaakte. Daarop belt ze meteen de politie.

Leraar zijn heeft voor- en nadelen. Ze worden misschien niet altijd even goed beloond en ze moeten de hele dag voor andermans kinderen zorgen. En vaak houdt het werk ook niet op als de schoolbel rinkelt. Maar ze hebben wel bijna de hele zomer vrij om dan in september een nieuwe lading studenten te verwelkomen. Een ding is wel zeker: de dag van een leraar is nooit saai met zo’n grote variëteit aan leerlingen.

Een lerares uit New York bleef onlangs sprakeloos achter toen een student haar de inhoud van zijn lunchbox toonde. Toen ze de broodtrommel opende, kon ze haar ogen niet geloven. De witte doos op zich was niet wat haar verraste, maar eerder de heroïne en de pillen die er discreet in verpakt zaten.

De lerares bracht de doos meteen naar het kantoor van de directeur, waar ze de politie belden. De moeder van het kind werd gearresteerd wegens het in gevaar brengen van het welzijn van haar kind en drugsbezit. En ze probeerde het feit dat de broodtrommel wel degelijk van haar was niet te verbergen:

“Ik ben degene die de lunch van mijn zoon klaarmaakt. Ik gebruik heroïne. Ik spuit het niet maar snuif het”, zei de moeder, die beweerde dat ze haar heroïne per ongeluk in de broodtrommel van haar zoon gestopt had.

“Ik was niet zeker of ik het in zijn broodtrommel had achtergelaten en ging gewoon slapen. Ik kan niet geloven dat ik dit gedaan heb.”

Kort na haar arrestatie werd ze weer vrijgelaten. Ze moet volgende maand al een eerste keer voor de rechtbank verschijnen.

DEEL dit merkwaardige verhaal met je vrienden!


Bron en afbeelding: AWM.com

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.