50-jarige vrouw neemt een 23-jarige dakloze man in huis. Dan wordt hij aangeklaagd voor de moord op haar en haar 13-jarige zoon

Een 23-jarige dakloze man werd in huis genomen door een vrouw en kreeg een baan aangeboden van haar echtgenoot, waarna de dakloze de vrouw en haar 13-jarige zoon vermoordde. De voormalige danseres Tracey Wilkinson, 50, werd door aangetroffen in haar huis in Stourbridge, West Midlands, terwijl haar echtgenoot Peter, 47, zware verwondingen in zijn borst en rug had. Hij vecht voor zijn leven, maar zijn toestand zou stabiel zijn.

De tienerzoon van het koppel, Pierce, overleed in het ziekenhuis. Ondertussen werd de dakloze man genaamd Aaron Barley, zonder vaste verblijfplaats, aangeklaagd wegens moord en poging moord. Het gezin had ook nog een achttienjarige dochter Lydia, die waakt aan de zijde van haar vader in het ziekenhuis.

Op de plaats van het misdrijf werd een eerbetoon voor de slachtoffers achtergelaten: “Ik kan gewoonweg niet geloven dat zo’n goede daad zo’n slechte afloop heeft.”

De dader stal een auto van het gezin, maar crashte tijdens de achtervolging door de politie. Wilkinson had hem tewerkgesteld in zijn bedrijf, en het gezin voorzag hem van warme kledij en eten om hem terug “op de been te krijgen.” Een dichte vriend van de familie moest haar tranen bedwingen toen ze de gerespecteerde familie beschreef: “Ze hielpen de dakloze man niet alleen met cash geld, maar gaven hem een dak boven zijn hoofd en voedden hem.”

Ze voegt er nog aan toe: “Toen ik Tracey vroeg waarom ze die kerel hielpen, zei ze dat ze iets terug wilde doen. Dat was helemaal iets voor de medelevende warme persoon die ze was. Pierce was een prachtige, goed gemanierde jongen. Als ze met het gezin onderweg waren, schoof hij zelfs de stoel voor zijn moeder uit.”

DEEL dit tragische verhaal met je vrienden op Facebook!


Bron en afbeeldingen: Daily Mail UK

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.