5 weken oude pup herstelt op wonderbaarlijke wijze, nadat ze bijna dood was gevroren in de sneeuw

Een puppy genaamd Demi was amper 5 weken oud toen ze gevonden werd en naar het Manitoba Underdogs Rescue in Canada werd gebracht.

Toen de redders deze husky herder mix vonden, was ze er slecht aan toe. Jessica Hansen, directrice van de organisatie vertelde: “Ik heb nog nooit een puppy van dergelijke vrieskoude zien herstellen. Ik dacht dat ze onderweg in de auto al zou overlijden. Ze was bijna dood. We legden haar tegen onze borst, wikkelden haar in warmte packs en gaven haar een beetje maïssiroop. Ze was zo klein en hulpeloos. Het brak onze harten.”

Afbeelding: Facebook / Manitoba Underdogs Rescue

Hansen zei dat de puppy het zo koud had dat de thermometer haar temperatuur zelfs niet kon registreren. De redders reden haar dan naar het Pembina Veterinary Hospital waar ze in een couveuse werd gelegd. De organisatie liet op haar Facebookpagina weten: “Ze haalde het tot op de dienst spoedgevallen. Ze is zwaar onderkoeld. We kunnen haar temperatuur zelfs niet meten.”

Afbeelding: Facebook / Manitoba Underdogs Rescue

“Ze lijkt te verbeteren, maar de overlevingskansen blijven 50/50. De dierenarts zei dat er gifstoffen in haar lichaam kunnen vrijkomen naarmate ze opwarmt.”

Afbeelding: Facebook / Manitoba Underdogs Rescue

Demi heeft nog een lange weg af te leggen en er zijn donaties nodig om haar behandeling te betalen.

Naast Demi werden er die dag nog twee andere puppy’s gered. Dit verhaal herinnert ons eraan dat we onze huisdieren moeten binnen houden als het zo koud buiten is. Als je een dier buiten in de vrieskoude ziet, bel dan onmiddellijk de hulpdiensten.

Afbeelding: Facebook / Manitoba Underdogs Rescue

DEEL dit bericht met iedereen die je kent!

Bron: Facebook / Manitoba Underdogs Rescue

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.