5-jarige leeft de droom van iedereen door met 14 Duitse Herders op een grasveld te stoeien.

Toen papa zag hoe zijn vijfjarige dochter het lenteweertje vierde, wist hij dat hij zijn camera erbij moest nemen. Maar wat deze video viraal deed gaan, was niet het feit dat zijn dochter een geweldige tijd had, maar met wie ze de pret van haar leven had. Meer dan 5 miljoen mensen werden ondertussen op slag verliefd op deze 14 Duitse herders.

herders

Om welke reden dan ook zijn er nog steeds mensen die denken dat dit hondenras agressief is. Samen met pitbulls hebben deze honden geen te beste reputatie. Deze honden zijn zeker sterk, maar dat is in de loop van de geschiedenis alleen maar misbruikt door slechte en onverantwoordelijke mensen.

Maar deze video toont dat wat deze honden goed of slecht maakt, gewoon de mensen zelf zijn. Als een hond goed wordt opgevoed dan zal hij gelukkig en gezond worden. Als een hond misbruikt wordt dan is het geen verrassing dat hij of zij agressief zal worden.

Het is duidelijk dat deze Duitse herders met heel wat liefde behandeld werden. Terwijl ze samen met hun vriendin spelen is het duidelijk hoe gelukkig en gezond ze wel zijn.

DEEL deze prachtige video met elke hondenliefhebber die je kent!


[sociallocker id=”11480″]

[/sociallocker]

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.