5-jarig meisje werd toegetakeld door een pitbull-kruising

Een vijfjarige meisje werd tijdens een vreselijke aanval verslonden door een pitbull, waardoor ze een gebroken kaak, een gescheurd ooglid en eindeloze littekens opliep. Zoey Green en haar moeder Paige Woody pasten op twee honden in Crestview, Florida. Plotseling werd ze aangevallen door de pitbull Mandingo, die haar in het gezicht beet en het meisje in de tuin sleepte.

Paige kon de dochter afvechten en beschermde het lichaam van haar dochter met dat van zichzelf, voor ze in kritieke toestand naar het ziekenhuis werd afgevoerd. De eigenaar van de honden had nochtans verzekerd dat de honden goed waren met kinderen.

“Ik deed de deur op een kier en van zodra de deur open was, vloog de hond naar het gezicht van mijn dochter”, zei Paige.

De eigenaar had moeite om ook de andere hond in bedwang te houden, terwijl Paige de hond probeerde af te weren. Maar Paige besefte dat haar dochter veel bloed verloor, en snelde nadat ze de hond afgeweerd had met Zoey in haar armen naar binnen om de hulpdiensten te bellen.

De moeder zelf moest 28 keer gehecht worden, terwijl de dokters ijverig het ooglid van haar dochter probeerden te herstellen. De dokters slaagden er uiteindelijk in om het oog van Zoey te redden. Vervolgens werd het meisje overgebracht naar een gespecialiseerd ziekenhuis, Sacred Heart, waar ze een negen uur durende operatie onderging om haar gebroken kaak te behandelen.

De vader van het meisje, Jonny Green, zei: “Ze wilden niet dat ik een kant van haar gezicht zou zien omdat het te erg was. De kant van haar gezicht die ik wel te zien kreeg was er ook slecht aan toe. Het was het droevigste wat ik ooit al gezien heb.”

De honden werden door de dierenbescherming in quarantaine geplaatst en hun lot is nog onzeker. De eigenares verklaarde echter dat haar honden niet verantwoordelijk zijn voor de gebeurtenissen.

DEEL dit schokkende bericht met je vrienden!


Bron en afbeeldingen: Daily Mail UK

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.