4 puppy’s werden gevonden, terwijl ze overgoten waren met hete teer en op de weg in de brandende zon lagen

Dit geval van dierenmishandeling traumatiseert Roemenië: onbekenden hebben kleine hondjes met pek overgoten waardoor ze gewoon aan de grond vastplakken. De gruwel van deze daad is met geen pen te beschrijven. Een van de honden is er bijzonder erg aan toe: de giftige teer bedekt de oren, ogen en het hele gezicht! De hulpeloze diertjes werden gelukkig net op tijd door een dierenbeschermer gered. Het zijn nog maar puppy’s!

Catalin Pavaliu, oprichter van de dierenbeschermingsorganisatie “Sky Foundation for Animal Rights” nam de puppy’s onder zijn hoede en probeert ze thuis te redden. Urenlang moest hij de puppy’s in warm water wassen. Hij hoopt dat hij de honden toch nog een tweede kans kan geven in het leven. De teer was zo diep ingedrongen dat zelfs hun vel loskwam. Met vereende inspanningen slaagt Catalin erin om de honden toch terug schoon te krijgen. Maar de dieren waren nog steeds in shock en konden zelfs nauwelijks eten.

Ondertussen herstellen ze langzaam, maar in het huis van deze held zijn ze alleszins veilig. Nu is het kwestie van een liefdevolle thuis voor deze arme stakkers te vinden. Gelukkig toch nog een happy end! Maar wie doet honden zoiets aan? Dit is ronduit psychopathisch gedrag. We hopen dat de dader snel gevat wordt en zeer hard gestraft wordt. Barbaars!

DEEL dit bericht om bewustwording te verspreiden over dierenmishandeling! Dit moet stoppen!


Bron: Daily Mail UK en Hero Viral

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.