3 vrouwen vinden een plastic zak waaruit een flinke stank walmt. Als ze hem openen zijn ze geschokt

Emilia Lucchese en haar vriendin Enrica Bianchi zijn onderweg op een ontspannende wandeltocht in het zuiden van Italië als ze plotseling een plastic zak in een opgedroogde rivierbedding zien liggen. Dat op zich is niet echt bijzonder, maar hun nieuwsgierigheid wordt gewekt als ze de tas zien bewegen. Ze treden voorzichtig dichterbij want er komt een vreselijke stank uit de zak gewaaid. Het lijkt uit de zak te komen. Ze schrapen al hun moed samen en openen de bundel langzaam. Wat ze daarin vinden, overtreft hun ergste nachtmerrie.

In de zak ligt een hond. Haar poten zijn met kabels samengebonden, haar hele lijf staat onder de wonden waarin zich maden genesteld hebben. Het arme dier is helemaal in shock en zwaar getraumatiseerd. Emilia en Enrica brengen het arme dier onmiddellijk naar een dierenarts waar men vaststelt dat haar achterste poten verlamd zijn.

Emilia en Enrica zijn zo geraakt dat ze zich voortaan om Oliveira – zoals ze het dier dopoen- zullen ontfermen. Ze adopteren de hond en geven het al de liefde en zorgen die ze nu zo hard nodig heeft.

Oliveira heeft erg veel geluk gehad dat deze twee vrouwen toevallig voorbij kwamen. Zo niet was ze zeker overleden. Ze staat nog wat wankel op haar poten, maar ze voelt zich al helemaal thuis bij haar nieuwe baasjes. Ondertussen kwispelt ze zelfs al vrolijk met haar staart en ook met haar achterste poten gaat het alsmaar beter!

De politie zoekt naar de dader in de hoop dat deze dierenbeul verantwoording voor zijn daden zal moeten afleggen. Gelukkig kent deze nachtmerrie een happy end voor Oliveira! Ook Emilia en Enrica kunnen zich geen leven meer zonder haar voorstellen. Hoedje af voor deze twee helden!

DEEL deze mooie redding met je vrienden!


Bron: Facebook / Linda Li

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.