3 jaar nadat haar baby overleed, geeft een klein meisje haar een teddybeer. Dan hoort ze een hart kloppen

In 2013 maakte Heather de nachtmerrie van elke ouder mee toen haar zeven maanden oude zoon Lucas overleed terwijl hij onder de hoede van een babysitter was. Op dat moment moest Heather een beslissing nemen. Zou ze de organen van Lucas doneren? Omdat ze niet wilde dat andere ouders haar pijn voelden, gaf ze de organen van haar zoon op voor donatie, en zo hielp de kleine jongen drie andere kinderen in nood.

De vierjarige Jordan was een van die kinderen. Ze werd geboren met een genetische hartafwijking waardoor ze haar hele prille leven aan een ziekenhuisbed gekluisterd was. De enige hoop voor Jordan was een harttransplantatie en het hart van Lucas was perfect voor haar.

In de onderstaande video maakt Heather voor de eerste keer kennis met Jordan. Dit is nadat Jordan het hart van haar zoon ingeplant kreeg. Het is een uitermate emotionele ontmoeting, en Heather kan voor de eerste keer het hart van haar zoon opnieuw horen kloppen. Bovendien overhandigde Jordan een “Build-A-Bear” teddybeer aan Heather die de hartslag van Lucas afspeelt telkens wanneer je erop drukt.

Bekijk het videoverslag van dit moment hieronder en DEEL dit bericht met je vrienden!

Bron: YouTube ; Afbeelding: Shareably

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.