2 vrouwen vinden deze hond op een vuilstortplaats en besluiten hem te scannen op de aanwezigheid van een microchip

Nadat hij met zijn eigenaar in een ongeluk betrokken raakte, vluchtte deze hond de bossen in en keek letterlijk niet meer achterom. De eigenaar zocht gedurende 12 uur, maar tevergeefs. En dan verstreek alsmaar meer tijd … Het leven ging verder en de familie probeerde verder te leven zonder hun geliefde hond.

Afbeelding: YouTube

In de onderstaande video zien we wat er gebeurt als de puppy van wie ze zoveel hielden gevonden wordt, en dan nog op een autokerkhof!

De twee lieve dames Kiera Bagwell en Stephanie Sparks stootten op Bear in een autokerkhof. Ze waren geen opgeleide dierenbeschermers, maar gewoon twee vrouwen uit Marietta. Ze hadden Bear 13 maanden lang twee keer per dag te eten gegeven. Ze hadden altijd geprobeerd om de hond te vangen, maar steeds zonder resultaat. Samen met dierenbeschermers konden ze de hond dan toch te pakken krijgen.

Van zodra de hond in veiligheid was, lieten ze hem controleren op een microchip. En die had hij! Dankzij de chip konden ze achterhalen dat het inderdaad om een vermiste hond ging. Bekijk de onderstaande video om van het moment te genieten dat Bear met zijn familie herenigd wordt!

DEEL deze prachtige reünie met je vrienden!

Bron: YouTube

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.