2 verwaarloosde honden krijgen een onbreekbare band met elkaar tijdens hun verblijf in het asiel

Ik wou dat ik dezelfde onbreekbare strijdlust had als sommige honden. Keer op keer zien we vreselijke verhalen over misbruik en toch slagen de honden erin dit telkens weer te overwinnen. Daisy en River werden beiden gered naar aanleiding van een onderzoek naar dierenmishandeling. Ondanks hun hard verleden kwamen deze honden hier sterker uit dan ooit tevoren.

asiel

River, een zesjarige Jack Russel, is zo goed als blind. Daisy, een vierjarige collie, fungeert als de ogen van River. Toen Daisy in het asiel in Pennsylvania werd binnengebracht, had ze een grote wonde op haar rug. Na de operatie van Daisy probeerden ze de honden apart te houden zodat haar wonden sneller zouden genezen, maar de honden stopten met eten. Van zodra ze terug herenigd waren, werd het duidelijk dat deze twee elkaar gewoon nodig hadden.

Omwille van hun hechte band vraagt het asiel dat ze samen geadopteerd zouden worden – een beetje volgens het principe “twee voor de prijs van een”. Deze beste vrienden blijven voor eeuwig samen!

DEEL het verhaal van deze schattige honden met elke hondenliefhebber die je kent!

    Bron: YouTube

    Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

    Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.