2 stervende honden zijn nu volledig veranderd. En dat allemaal dankzij liefde!

De politie van Chicago vond twee jaar geleden twee honden, Oscar en Emmy, in een verlaten gebouw. De honden waren uitgemergeld, en het was duidelijk dat er hun hele leven lang niet voor hen gezorgd was. De politie schakelde de hulp in van een lokale dierenwelzijnsgroep genaamd Trio Animal Foundation.

Vooral Emmy was er slecht aan toe. Maar dan ontmoette Emmy in de dierenkliniek een bijzondere persoon die haar leven voorgoed zou veranderen. “Emmy viel voor een van de dierenartsen, en hij voor haar”, postte Trio Animal Foundation op Facebook. “Als Emmy te zwak was en niet van Anthony wilde wijken, legde hij haar in zijn nek en droeg haar zo rond … als een klein hertje.”

Van zodra ze sterk genoeg was om te wandelen, ging ze in de kliniek op zoek naar Anthony. De twee werden zo hecht dat Anthony zijn tranen niet kon bedwingen toen Emmy het ziekenhuis mocht verlaten.

Eind augustus werd Anthony dan officieel de papa van Emmy. “Hij wilde zijn favoriete meid gewoon niet kwijtspelen”, postte de organisatie.

Oscar onderging een speciale training om zijn vertrouwen in mensen terug op te krikken en ook hij werd in een liefdevolle thuis geadopteerd. Emmy en Oscar hebben bewezen dat ze ondanks hun verleden toch konden vergeven en toch nog uitzicht hebben op een gelukkige en mooie toekomst.

Hoedje af voor Trio Animal Foundation om deze twee honden een tweede kans te geven in het leven. DEEL deze wonderbaarlijke redding met je vrienden!

Bron en afbeeldingen: Trio Animal Foundation / Facebook

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.