2 maanden lang kon de zwerfhond niet worden gevangen. Zie wat er gebeurt als een klein meisje het probeert

We hebben allemaal al wel eens gehoord over mensen die de benijdenswaardige gave hebben om met dieren te kunnen praten. We noemen hen “fluisteraars” en het zijn doorgaans volwassenen. Maar de hondenfluisteraar in deze video is amper zes jaar oud. Daisy de hond werd geadopteerd uit het asiel. Twee dagen later liep ze weg en niemand kon haar vangen. Daisy ging meer dan twee maanden alleen door het leven.

Afbeelding: YouTube

Een vrouw genaamd Susan kon haar voederen, maar niet vangen. Dan had de 6-jarige Meghan Topping een idee. Meghan en haar moeder waren de familie die Daisy verpleegd hadden voor ze geadopteerd werd. Meghan en haar moeder gingen naar het veld waar Daisy uithing. Kijk wat er op 2:06 gebeurt! Dit is pure magie. En in de video volgt nog meer goed nieuws voor Meghan en Daisy!

Afbeelding: YouTube

Tijdens het interview vertellen Meghan en haar beste vriendin Ava dat ze een goede reden hebben waarom ze verliefd werden op Daisy. Maak kennis met Ava en ontdek waarom ze zo’n bijzondere plannen heeft voor de toekomst van Daisy. Je zult je glimlach niet kunnen onderdrukken als je deze schattige vriendschap tussen twee kleine meisjes en hun hond ziet.

DEEL deze hartverwarmende video met iedereen die je kent!

    Bron: YouTube

    Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

    Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.