2-jarig meisje zit 3 dagen bij dode peuter. Omdat mama belangrijker dingen te doen had.

De belangrijkste taak als ouder is om voor je kind te zorgen. Je geeft hen te eten, doet hen in bad, trekt hen kleertjes en je zorgt ervoor dat ze veilig zijn. Elk weldenkend persoon weet dat ze meerdere keren per dag eten nodig hebben.

Afbeelding: Facebook / Vladislav Podchapko

Een peuter uit Oekraïne overleed nadat zijn moeder hem en zijn 2-jarige zusje negen dagen lang alleen thuis liet om met haar minnaar te kunnen doorbrengen. Vladislava Podchapko liet haar twee kinderen gedurende negen dagen lang alleen zonder eten, waardoor haar zoon uiteindelijk zou overlijden. Haar 2-jarige dochter bleef nog drie dagen bij het lichaam van haar broertje zitten. De jongen was 23 maanden oud en kwam om van de honger.

Afbeelding: www.americanow.com

Nadat de kinderen in het huis aangetroffen werden, werd het meisje naar het ziekenhuis overgebracht en overleefde als bij wonder.

Afbeelding: Facebook / Vladislav Podchapko

“Het meisje was uitgeput. Ze was erg zwak”, vertelde een dokter aan de Daily Mail. “Ze werd onmiddellijk opgenomen en kreeg intraveneuze voeding toegediend. Ze stelt het beter nu en ze zal het wellicht wel halen. Ze zijn nu begonnen met het geven van kleine porties vaste voeding.”

Afbeelding: www.americanow.com

Volgende pagina

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.