2 gevonden zwerfhonden hebben zo’n smerige vacht, dat ze niet meer normaal kunnen eten of drinken

Als een dier wordt verwaarloosd of mishandeld, valt dat doorgaans heel snel op. Dierenmishandeling is wreed, maar verwaarlozing is minstens even erg. Honden kunnen dit gewoon niet begrijpen. Waarom geeft die mens niet langer om mij? Onbegrijpelijk, maar toch komt het nog veel te vaak voor.

buddy1

De kleine Hannah en haar 14-jarige vriend Buddy kwamen uit twee verschillende huishoudens, maar nadat ze gered werden, ontwikkelden ze een heel sterke band.

buddy2

Volgens Trio Animal Foundation was de toestand van Hannah zo erg dat ze niet kon eten, wandelen of drinken. En dat allemaal omwille van haar vacht … Ze kon haar linker pootje zelf niet bewegen. De vacht zat zo hard rond haar poot gekneld dat de dierenartsen op zeker ogenblik zelfs overwogen om haar pootje te amputeren.

buddy3

Tegelijk werd ook Buddy binnengebracht die er zo mogelijk nog erger aan toe was. Zijn bloedtoevoer was helemaal afgesneden door zijn vacht, zodat hij zo dun als papier was geworden.

buddy4

Zijn tanden waren zo slecht dat er 18 getrokken moesten worden.

Het bijzondere aan dit verhaal is dat de dierenartsen ervan overtuigd zijn dat ze het niet gehaald zouden hebben, moesten ze elkaar niet gehad hebben.

buddy5

Toen ze eindelijk terug gezond en wel waren, vonden ze vrijwel onmiddellijk een liefdevolle familie.

buddy6

En het belangrijkste is dat ze beiden door dezelfde vader geadopteerd werden!

buddy7

DEEL deze wonderbaarlijke transformatie met je vrienden!

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.