2 broers voeren een ongrijpbare wilde kat. Maanden later bezorgt ze hen schattige verrassingen!

Een van de meest bevredigende dingen die je kunt doen, is iemand helpen – of een straatdier redden. Wijzelf hebben verschillende katten uit een asiel geadopteerd. Telkens als we er eentje mee naar huis namen voelden we ons echt goed. Niets komt in de buurt van dit gevoel. Twee kerels voederden een straatkat. Ze lieten eten voor haar achter en vertrokken dan.

Afbeelding: ogreaper

De straatkat was te bang en nerveus om in hun buurt te eten. Dat ging zo verschillende maanden, en uiteindelijk werd de kat minder timide voor mensen.

Afbeelding: ogreaper

Maar op een dag verraste ze de jongens door haar nest kittens mee te nemen!

Afbeelding: ogreaper

De twee jongens hadden een uur tijd nodig om alle katjes te verzamelen. Ze zouden deze baby’s niet op straat laten opgroeien – ook al hadden ze een geweldige mama.

Afbeelding: ogreaper

Nadat de kittens in veiligheid waren, vestigden ze hun aandacht op de moeder.

Afbeelding: ogreaper

Ze wilden haar niet langer buiten laten – en haar kittens hadden haar nodig. Van zodra de hele kattenfamilie binnen was, was het aanvankelijk een beetje moeilijk.

Afbeelding: ogreaper

Geen van de katjes durfde uit de krat te komen. Ze zaten daar gewoon te zitten. Uiteindelijk konden ze met eten gelokt worden, en voor de jongens het wisten, dolden en speelden de katten vrolijk!

Afbeelding: ogreaper

De moederkat was ontspannen en kon haar katjes rustig te eten geven. De hele familie is nu veilig en wel! De twee kerels zochten en vonden voor elk van de katjes een nieuwe en liefdevolle thuis.

Denk er alsjeblieft aan om dieren te adopteren en niet te kopen! DEEL deze belangrijke boodschap met je vrienden!

Bron: LoveMeow

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.