16 bizarre dingen die honden doen, zodat hun baasje hen in de menigte terug kan vinden

Iedereen heeft een unieke relatie met zijn huisdier. Daarom dat iedereen ook vindt dat zijn of haar huisdier de schattigste ter wereld is of de best gemanierde. Maar als je iets zou moeten kiezen wat jouw huisdier echt uniek maakt – iets waardoor je hem of haar van kilometers afstand kunt herkennen – wat komt er dan bij je op?

Misschien is het een reactie op een bepaald item die je nooit ziet bij een andere hond. Misschien is het een truc. Of misschien is het een geluidje dat ze maken als ze hun naam horen.

Deze 16 hondeneigenaars hebben best maffe honden met unieke maniertjes. Toen hen gevraagd werd hoe ze hun hond zouden herkennen in een ruimte met allemaal identieke honden kwamen er enkele bizarre antwoorden.

1.

honden1

“Mijn hond is extreem jaloers als ik andere honden knuffel. Dus streel ik gewoon een andere hond en dan komt hij vanzelf wel.”

2.

honden2

“Ik neem een komkommer en de hond die naar me komt toegelopen om hem van me af te pakken, is mijn hond.”

3.

honden3

“De mijne is de hond die zich in een hoekje verbergt voor de andere honden.”

4.

honden4

“Ik neem ze allemaal mee naar de dierenarts. De mijne is de enige die blij is om daar te zijn. Hij is DOL op de dierenarts.”

5.

honden5

“Ik roep gewoon BANAAN. Mijn hond is absoluut gek op bananen.”

6.

honden6

“Als ik een foto van een paard of een plastic paard laat zien, begint hij te grollen.”

7.

honden7

“Ik begin gewoon op een geërgerde toon tegen mijn echtgenoot te praten. Om een of andere reden probeert hij me telkens bij mijn echtgenoot weg te houden als ik een beetje geïrriteerd ben.”

8.

honden8

“Hij ligt gewoon voor mijn voeten. Ik heb hem proberen aan te leren om naar me toe te komen, maar telkens als we het probeerden, lag hij gewoon al bij mijn voeten op de grond.”

9.

honden9

“Ik haal mijn telefoon boven om een foto te nemen. Diegene die dan wegloopt is de mijne want het arme ding is zowat van alles bang.”

10.

honden10

“Ik rinkel met mijn sleutelbos en zeg “bye, bye”. Diegene die dan komt aanrennen om me tegen te houden, is beslist mijn hond.”

11.

honden11

“Diegene die alles overschouwt terwijl hij kwispelstaart. Ik heb al heel wat wijn gemorst door die stakker.”

12.

honden12

“Buigen. Ik heb mijn hond geleerd om te buigen wanneer iemand voor hem buigt. Het is echt het schattigste ooit en zelf heeft hij geen idee.”

13.

honden13

“Ik kan verstoppertje spelen met mijn hond. Ik verstop me ergens en iemand zegt, “Waar is Waldo?” en hij vindt me binnen de minuut.”

14.

honden14

“Ik rammel met een doosje pillen. Mijn hond is de enige hond die ik ken die van pillen houdt.”

15.

honden15

“Ik gooi een balletje en kijk hoe hij dit achterna holt. Daarna komt hij het onmiddellijk brengen want hij is me niet een keer ongehoorzaam geweest.”

16.

honden16

“De hond die op de muziek begint te zingen maar alleen een bepaald operanummer van een bepaalde commercial.”

Wat maakt jouw hond uniek?

Laat het ons weten en DEEL dit bericht met je vrienden op Facebook!

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.