15-jarige tienermoeder wordt betrapt, terwijl ze haar pasgeboren dochtertje LEVEND EN WEL bij het afval wil zetten

Dit is het ijzingwekkende moment waarop een 15-jarige moeder uit China haar levende, pasgeboren baby in een doos stopt en in een afvalbak dumpt. Bewakingsbeelden, genomen in een residentie in het in China zuidoostelijk gelegen Shenzhen, tonen hoe de tiener in de lift stapt met een doos ter grootte van een schoendoos en enkele andere zakken. De beelden werden gemaakt op 1 april.

De pasgeboren baby werd later door een schoonmaker ontdekt in een afvalcontainer. De baby had bloed op haar lichaampje maar gelukkig ademde ze nog.

De politie bevestigde dat het ging om een vijftienjarige moeder, maar verdere gegevens over haar identiteit werden niet meegedeeld. Haar ouders kwamen ter plaatse en namen de baby mee naar huis.

De schoonmaker, genaamd He, vertelde dat hij enkele dozen aan het opruimen was, toen hij een tweede keer moest kijken. “Ik dacht dat het een pop was toen ik het beentje van de baby zag. Maar dan keek ik nog eens en besefte ik dat het om een levende baby ging. Er zag dat er bloed op haar lichaam en gezicht zat.”

De baby werd eerst overgebracht naar het Bao’an People Hospital, waar vastgesteld werd dat ze een lage lichaamstemperatuur had en 2,65 kg woog.

De beelden suggereren dat het tienermeisje vlak na de bevalling meteen terug aan het werk ging. Chen, de huisbewaarder van het gebouw, zegt dat het meisje al jaren in het complex woonde. Ze zou alleen wonen en in een schoonheidssalon werken.

Aangezien de moeder minderjarig is, kan ze niet vervolgd worden voor deze daad. De ouders van het meisje dragen nu verder zorg voor de baby.

Bekijk de beelden hieronder en DEEL dit schokkende bericht met je vrienden!

Bron en afbeeldingen: Daily Mail UK en YouTube

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.