11 maanden oud meisje werd gekidnapt, 2 uur lang verkracht en vervolgens helemaal onder het bloed aangetroffen.

Haar 27-jarige vader is een werkman die amper 3 dollar per dag verdient in Deilhi, India. Ze verdienen niet genoeg om zich een veilige plek om te wonen te veroorloven. Maar moeder, 25, sliep met haar vierjarige dochter in een tent. Het jongste kind van het gezin is 11 maanden oud – ze werd ontvoerd terwijl haar moeder sliep en haar vader aan het werk was.

Haar moeder was in paniek en schreeuwde om hulp. De mensen uit de naburige tentjes hoorden haar gehuil. Iedereen begon meteen naar het kleine meisje te zoeken. Uiteindelijk vond de politie haar na 2 uur in de jungle.

Ze was brutaal aangerand en bloedde uit verschillende wonden. Ze werd naar het Denn Dayal Upadhyay Hospital overgebracht voor verzorging. Op dat moment bestempelden de dokters haar toestand als zeer ernstig. Vijay Singh, 42, werd voor de misdaad aangehouden.

Singh had de baby twee uur en martelde haar de hele tijd. Over haar hele lichaampje stonden nagelkrassen. De politie kon de man opsporen aan de hand van een mobiele telefoon. De moeder van de baby dacht dat ze veilig waren, maar nu willen ze niets liever dan onmiddellijk verhuizen.

De verkrachting van vrouwen is een groot probleem in India. Deel van het probleem is een gebrekkig rechtssysteem. Anderzijds zijn vele slachtoffers te bang om aangifte te doen.

De arme bevolking lijdt hier het hardste onder. Voor hen zegeviert rechtvaardigheid maar zelden.

DEEL dit schokkende bericht met iedereen die je kent!

Bron en afbeeldingen: Relay Hero

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.