10-jarige ziet in het asiel een verloren en droevige puppy. Dan zorgt ze ervoor dat alle 42 honden van het asiel geadopteerd worden.

Kinderen zijn echt de hoop van onze planeet. Ondanks dat ook zij al van jongs af aan een gejaagd leven moeten leiden, hebben ze zo hun eigen manier om het beste in de mens naar boven te halen, door kleine dingen te doen die voor grote veranderingen zorgen. Zo’n geweldig kind is Emmy Perry, een jong meisje met een hart voor dieren.

Op het eerste zicht zou je denken dat Emmy een doodgewone tienjarige is, die van kunst, school en zwemmen houdt. Maar als je haar wat beter leert kennen, zal je iets ongelofelijk ontdekken. Anders dan andere kinderen van haar leeftijd brengt deze meid haar tijd niet door met buiten spelen en videospelletjes. In plaats daarvan wijdt ze haar tijd aan het helpen van dieren in asielen.

Toen ze 7 jaar oud was, besloot ze geld te sparen om dieren over de hele wereld te helpen. Ze vond dat iemand het voor deze hulpeloze honden moest opnemen, en was vastberaden om hun heldin te worden.

Onlangs, tijdens een bezoek aan het Laguna Beach Dog Shelter trok een puppy genaamd Fox haar aandacht. Ze wist meteen dat deze hond iets speciaals had. Maar ze vreesde dat men Fox zou laten inslapen als hij niet tijdig geadopteerd zou worden.

Dankzij de inspanningen van vrijwilligers en Kleenex werd er een prachtige verrassing georganiseerd. Niet alleen werd deze ene hond geadopteerd, maar ook alle 42 honden van het asiel kregen een tweede thuis.

Maar weet je wat nog het meest bevredigend was voor Emmy? Bekijk de video om dit te ontdekken.

DEEL het verhaal van Emmy met iedereen die je kent!

Bron en afbeeldingen: Kleenex en Shareably

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.