10 hilarische redenen waarom Duitse Herders niet te vertrouwen zijn

Duitse herders mogen er dan wel schattig en onschuldig uitzien met hun grote ogen en kwispelende staarten, maar de waarheid is dat ze niet te betrouwen zijn. Hier volgen tien redenen waarom Duitse herders gewoon te riskant zijn om als huisdier te houden.

1 – Ze maken je helemaal gek als je hen iets probeert te laten doen wat ze niet willen, zoals het park verlaten. Dan moet je ruzie maken met je pup, waardoor de voorbijgangers je raar aankijken.

2 – Ze doen malle dingen om je aan het lachen te brengen totdat je buik pijn doet.

3 – Als je enkele uren bent weggeweest en terug thuiskomt, springen ze gewoon van vreugde op je. Als je hier niet op voorbereid bent, kan deze vrolijke begroeting je tegen de grond doen belanden.

4 – Je huis is binnen de kortste keren helemaal bedolven onder de balletjes vacht. Je hebt algauw genoeg om een nieuw tapijt van te maken en op een bepaald ogenblik zal je ze ook niet meer stofzuigen.

5 – Als ze zich vervelen of je vermaakt ze niet naar behoren, zullen ze op alles wat ze tegenkomen beginnen knauwen. Zorg er dus voor dat je genoeg met hen speelt en geef hen een heleboel speeltjes.

Volgende pagina

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.