1 bericht op Social Media redt puppy van euthanasie

Als je jouw huisdieren adopteerde, dan weet je dat ze misschien wel aan een gruwelijk lot ontsnapt zijn. Ze werden misschien geboren en dan helemaal alleen en hongerig op straat aangetroffen. Of misschien waren ze niet gewild door hun vorige families en later in een asiel gedumpt. Wat ook de reden was, de kans is reëel dat men het diertje zonder jouw tussenkomst had moeten laten inslapen.

zwemmer

Willow, de Napolitaanse mastiff, had gemakkelijk een van die wezens kunnen zijn, maar het lot had iets anders in gedachten. Ze is een zuiver gefokte hond. Haar broers en zusjes, allemaal gezond en wel, zouden verkocht worden voor $1.000 tot $3.000 per stuk. Maar niet Willow. Ze had een “defect” dat haar ongewenst maakte voor haar fokker en de klanten. Het zwemmerssyndroom zou haar verhinderen om op te staan of te wandelen en om dit probleem te corrigeren zou ze dure therapie nodig hebben.

Dus besliste de fokker van Willow om haar buiten te gooien – maar niet voor een berichtje op de sociale media te plaatsen. Het bericht werd veelvuldig gedeeld tot het onder de ogen kwam van Jennifer Williams, de voorzitter van 2nd Chances Rescue in Norco, California, die meteen naar de fokker reed om het hondje te redden.

En met een beetje hulp, therapie en veel liefde is Willow opgegroeid tot een gezonde, acht maanden oude pup.

DEEL deze wonderbaarlijke transformatie met je vrienden op Facebook!


[sociallocker id=”11480″]

[/sociallocker]

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.